Home / archiefcentraal / boertie een bril mag weer gezien worden

boertie een bril mag weer gezien worden

Ewald: “We zijn erg tevreden met onze merken, zoals de bijzondere monturen van J.F.Rey en Alain Mikli in het bovensegment en de vlotte Mexx en Esprit monturen in het wat lagere segment’’. Zo hebben ze bij Boertie optiek voor elk wat wils.

Voor de rest blijft de brilmode groot en kleurrijk. Ewald: “Goud en zilver gaat weer iets naar de achtergrond, maar andere kleuren blijven volop aanwezig. Een bril mag weer gezien worden. Ik zou zo een man of vrouw op leeftijd een gekleurde bril opzetten”.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.