biertje doe er maar tien

De zevende editie van het Raalter Bierfestival is vandaag (zaterdag) van start gegaan. Bij de diverse deelnemende cafés, restaurants en brasserieën kunnen de festivalgangers in totaal tien verschillende soorten bier van de tap proeven. Dat zorgde voor veel gezelligheid in het centrum van Raalte.

Het thema van dit jaar is ‘Nederland – België’. Van de tien te proeven bieren komen er namelijk vijf uit België en vijf uit Nederland.

Aangezien Streetlive dit jaar is afgelast, neemt het programma van het Bierfestival twee dagen in beslag. Ook morgen kun je dus voor een heerlijk biertje het centrum van Raalte induiken. Alle winkels zijn ook nog eens geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.