bedrijfsleven wil aanpak kruispunt bos

Nu langzaam maar zeker concrete stappen worden gezet om twee andere trajectdelen van de N35 op te waarderen, te weten Zwolle – Wijthmen en Nijverdal – Wierden, is het volgens de partijen van groot belang dat ook snel een knoop wordt doorgehakt over de passage bij Raalte: kruispunt Bos.

“Daarbij geniet een volwaardige ongelijkvloerse oplossing inclusief autotunnel absoluut de voorkeur,” aldus de organisaties. “Het CDA Overijssel heeft zich hier recent in de media voor uitgesproken en VVD Overijssel heeft al aangekondigd om de komende Statenvergadering een motie in te dienen om te zorgen voor een plan inclusief autotunnel. Het bedrijfsleven bespeurt ook bij andere partijen de bereidheid om na te denken over een volwaardige oplossing.”

Gezien de actuele discussie en het brede politieke draagvlak voor een volwaardige oplossing voor de N35 bij Raalte, roept het bedrijfsleven de Overijsselse politiek op om door te pakken en de aanpak van de N35 bij Raalte te verankeren in het provinciale beleid. “Daarbij hoort ook het vrijmaken van voldoende financiële middelen om de oplossing daadwerkelijk te kunnen realiseren.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.