amerikaanse werken door sallands kamerkoor

Op zaterdag 4 oktober om 20.00 uur treedt kamerkoor Collegium Musicum Salland op in de Grote kerk van Dalfsen. Met het programma “Wanderings of the Heart” brengen koor en dirigent Henk Ophoff enkele parels uit de Amerikaanse koorcultuur ten gehore. Organist Gerrit Hoving werkt mee aan dit concert.

Dit is niet het eerste concert dat Collegium Musicum Salland in Dalfsen heeft gegeven. Na een succesvol lustrumconcert keren we wederom terug naar Dalfsen. Het programma bestaat uit muziek van Amerikaanse componisten uit de 20e en 21e eeuw. U kunt werken horen van o.a. Baber, Copland, Hogan en Lauridsen.

Het programma begint met een bijzonder stuk van Houston waarna 4 motetten van Copland te horen zijn. De koordelen worden afgewisseld met bijpassende pianomuziek die wordt gespeeld door Gerrit Hoving. Het volledige programma is na te lezen op staging2.kamerkoorsalland.nl Op 4 oktober is dit programma ook te horen in de Pancratiuskerk in Diever.

Toegangskaarten voor dit concert kosten in de voorverkoop € 10,- en zijn te reserveren via staging2.kamerkoorsalland.nl. Aan de kerk kosten de kaarten € 12,50. Voor jongeren tot en met 18 jaar is de toegang gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.