alle teams handbal heeten in het nieuw

Alle teams van Handbalvereniging PLUS Severijn Heeten hebben zaterdagavond nieuwe wedstrijdtenues overhandigd gekregen. Tijdens een sfeervolle presentatie werd de nieuwe kleding geshowd aan de sponsoren en ruim aanwezige publiek.

Er werd afgetrapt met het presenteren van een nieuw clublogo dat ook nodig aan vervanging toe was. Het jongste en oudste spelende lid van de vereniging, Lyndsey te Wierik en Roland Voorhorst mochten dit doen door het onthullen van een vlag met logo.

Daarna waren alle teams aan de beurt om de nieuwe tenues te showen. Aan het eind werden ook de shirtsponsors bedankt en kregen zij een ingelijst shirt overhandigd. Mede dankzij deze sponsoren werd het mogelijk gemaakt om de hele vereniging in het nieuw te steken en daar is bestuur en de kledingcommissie bijzonder blij mee.

Hierna mochten de teams B1 en B2 een korte wedstrijd tegen elkaar spelen en tot slot speelde dames 1 nog een oefenwedstrijd tegen de dames van De Lutte. Dit eindigde in een ruime overwinning voor de dames van Heeten.

Zeer binnenkort wordt ook de webshop geopend zodat de leden zelf uit deze kledinglijn bestellingen kunnen doen, met in de maand september aantrekkelijke korting.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.