albers mode en zzapp klaar voor nieuw seizoen

Dat prints in zijn zie je al een tijd. Dit blijft ook dit najaar in het modebeeld. “De prints kunnen uiteenlopen van strepen, mozaïek prints, fotoprints, dierenprints en abstrakte prints. Naast EXPRESSO en SANDWICH is TRANSFER met mooie soepel vallende tops en rokken een schitterende nieuwe aanvulling.”

Vanaf nu komen ook de winterjassen weer binnen bij Albers mode en Zzapp. “We hebben een ruime keus aan winterjassen van verschillende merken. Hierbij is ook volop keus uit verschillende bijpassende dikke en dunnere sjaals.”

“Benieuwd naar de nieuwe collectie? Kom gerust een kijkje nemen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.