Home / archiefcentraal / aardewerk bekers bij keltisch festival

aardewerk bekers bij keltisch festival

Bij het Keltisch Festival Wijhe kunt u al jaren de Keltische sfeer proeven, ruiken, zien en horen. Om u te helpen nog verder in deze sfeer te komen heeft de organisatie aardewerk bekers laten maken. Deze zijn op ambachtelijke manier stuk voor stuk met de hand gemaakt door pottenbakster Fokje van der Kolk uit Zwolle.

Daarnaast zijn ze voorzien van het logo van het Keltisch Festival Wijhe. De bekers zullen op het festival te koop zijn en kunnen worden gevuld bij de bar met een drankje naar wens. Op deze manier kunt u nog meer in de Keltische sferen komen. Er is een beperkte oplage. Ze kosten slecht €5,00 per stuk en zijn te verkrijgen op het festivalterrein op zaterdag 6 september.

Kijk voor meer informatie over het festival op www.keltischfestivalwijhe.nl.

Lees ook

Drie leuke fietsroutes in de regio

(Advertorial) REGIO – Wij durven te beweren dat Salland een van de mooiste streken van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.