29e herfsttoertocht motorclub mc salland

Motorclub MC Salland houdt op 14 september 2014 haar jaarlijkse herfsttoertocht voor motoren. De rit gaat dit keer naar de provincie Drenthe.

Er is keuze uit twee afstanden. De korte versie van de route heeft een afstand van 155 km. Bij de lange tocht rijd je een afstand van 235 km en pak je een extra lus mee langst het TT- circuit. Deze tocht is aangemeld bij de KNMV en LOOT.

Iedereen die zin en tijd heeft is van harte welkom in ons clubhuis aan de Korteveldsweg 18b te Lemele waar je vanaf 9.00 uur kunt starten. De route beschrijving is verkrijgbaar op A-4 formaat en op GPS. Meer informatie op staging2.mcsalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.