zoon wil aanpak opstelten c2000 problemen

In Heeten zit een zogenaamde witte vlek. Dat betekent dat de dekking van het netwerk niet goed is. Op 30 juli kreeg Zoon een brief van de minister met daarbij een lijst met openstaande dekkingsproblemen. Heeten, nummer 10 op de lijst, krijgt geen prioriteit van de minister. Dat houdt in dat de dekkingsproblemen voorlopig niet opgelost worden.

Daar is de burgemeester het niet mee eens. Per brief verzoekt hij de minister om dit jaar nog tot op een oplossing te komen. Zeker met de komst van een slachterij op bedrijventerrein De Telgen en het schietincident dat in oktober 2013 bij Heeten plaatsvond (er werd toen tijdens een achtervolging op de politie geschoten).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.