zomercarnaval in boskamp een groot feest

Bij Café Bar Ruimzicht in Boskamp werd zaterdagavond het traditionele Zomercarnaval gevierd. Zoals de naam al verraad, was het de bedoeling dat de gasten verkleed een feestje gingen vieren. Een enkeling waagde zich hieraan en doste zich flink uit. Het overige deel kwam in normale kleding, maar dat maakte het feest er niet minder op.

Tientallen – voornamelijk – jongeren maakten het zichzelf gemakkelijk aan de rand van het zwembadje. Met de nodige alcoholische versnaperingen en een heerlijke barbecue was het goed toeven bij het café. De barbecue startte al om 17.00 uur en die kon op veel hongerige mensen rekenen.

Omdat het een beetje carnaval was, was ook carnavalsvereniging De Weteringzotten goed vertegenwoordigd.

Het jaarlijkse feest, met telkens weer een ander thema, slaat goed aan bij de jongelui uit de regio Olst, Diepenveen en Boskamp.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.