zeventig crossers geven gas dr bie

De auto’s crosten in vier poules. Winnaars waren Jurgen Rechterschot, Ronald van de Spek, Kevin Welgraven en Paul Steenhuis. Bij de motoren tot 125 cc won Luc Oolman, en bij de zwaardere motoren was Allan Lorkeers de snelste. Ook de brommers gingen plat door de bocht. Jeffrey Kamphuis was de rest te snel af en ging met de eerste prijs naar huis. Na de cross ging het programma verder in de tent waar veel belangstelling was voor de te veilen kavels tijdens de Sallandse Schreeuwveiling.

’s Morgens startte het programma met de kinderspelletjes. Het weer zat mee en de commissie had allerlei leuke spelletjes bedacht voor de kleintjes. Zoals elk jaar had het team van Brandweer Wesepe ook nu weer super mooie en natte spellen in elkaar gezet voor de oudste kinderen. Met een grote grijns op het gezicht deden alle kinderen mee aan de verschillende onderdelen.

Zondag is de laatste dag van Zomerfeesten Wesepe. Dan staat ’s morgens een oecumenische dienst op het programma, gevolgd door het gezamenlijke frühshoppen. Om 11.30 uur vertrekken de brommers voor een toertocht vanaf het Wapen van Wesepe. Inschrijven kan daarvoor van 10.30 tot 11.00 uur. Om 15.00 uur wordt het eerste schot gelost voor het traditionele Vogelschieten en om 18.00 uur staat er een buffet klaar in de tent. Ronnie Ruysdael, Dakkeraf en DJ Total Tommy gaan er een grandioos slotfeest van maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.