zaterdagmiddag barstens vol in raalte

De meeste mensen waren er overigens ook helemaal niet op uit om snel verder te trekken. Vanwege het Bloazersfestival is daar geen enkele reden toe want de bloazers komen wel naar jou toe. Daarnaast is de Stöppelhaenezaterdagmiddag ook zo’n dag waar je je kennissen van elders uit Salland na een jaar weer terug ziet. En bij even bijpraten hoort niet snel weer verder lopen.

Wat was het druk. Er werd gebeachvolley- en voetbald, oldtimers reden af en aan, de braderie en de kunstmarkt trokken veel mensen en dan was er ook nog voor het eerst een goede line up. Bells of Youth werden op het Stöppelveld enthousiast ontvangen, net als Trickerbolt. Voor de Paceshifters in de Sallandse Herberg had je wel oordopjes nodig en het tentzeil moest je met een paar man vasthouden anders werd het weg geblazen, maar ook dat ging er in als koek.

Jett Rebel sloot de middag-line up af met een enthousiast optreden. Toen hij op het podium stond twitterde Dotan al dat hij in Raalte aangekomen was. Voor een concert dat om 20.00 uur begint.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.