Home / archiefcentraal / willy voor het laatst bij coop

willy voor het laatst bij coop

Willy Kokkelink is aanstaande donderdag voor het laatst. Ze gaat dan genieten van haar pensioen. Willy heeft bijna haar hele leven (48 jaar) in deze supermarkt gewerkt en inmiddels ben ik haar vierde werkgever.

Geert Booyink z`n vader (naam weet ik helaas niet), Geert Booyink zelf, Egbert Tingen en ik. Kom donderdag allemaal naar de Coop. Willy trakteert omdat ze dan voor het laatst is en rekent voor de laatste keer jullie boodschappen af.

Lees ook

Officiële opening van plukstrook

RAALTE – Wethouder Jacques van Loevezijn opent op vrijdag 6 maart de nieuwe plukstrook in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.