wijhe92 bekert overtuigend door

Wijhe’92 is overtuigend door in de beker. Door een 5-1 winst op HFC Storica. Vooral de tweede helft ging volgens het boekje: er werd toen vier keer gescoord door de ploeg uit Wijhe.

Beide teams begonnen voorzichtig aan de wedstrijd. Wijhe nam wel direct het initiatief, maar HFC kwam er een paar keer gevaarlijk uit via de counter. Het was Wijhe die de scoren opende. Het was Bas Mulder die de bal vlak voor het rustsignaal de 1-0 achter de keeper kreeg.

Door de voorsprong ging Wijhe een stuk rustiger de rust in. Ook in de tweede helft was Wijhe heer en meester. Nu resulteerde dat wel tot veel doelpunten. Al snel liep Wijhe uit naar een 2-0 voorsprong en verder, totdat het stagneerde bij een 5-1 tussenstand. Hierna vielen er geen doelpunten meer en kon Wijhe zegevieren.

Door het knappe resultaat gaat Wijhe verder in de beker. Volgende week begint de competitie. Dan speelt Wijhe uit bij promovendus Lemelerveld in de 2e klasse J.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.