wij zijn altijd op zoek naar leuke koopjes

Natuurlijk zijn het niet alleen de modewinkels die meedoen aan de Slotverkoop, zo kun je bij Foto&Zo terecht als je op zoek bent naar een goede maar goedkopere camera, lens, flitser of zelfs een fotolijst. Met verschillende lijnen is Foto&Zo altijd op zoek naar de beste koopjes, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor jou als klant. Tijdens de Slotverkoop maken ze het wel helemaal bont. Je kunt dan kennismaken met de nieuwe lijnen, met natuurlijk nog flink wat extra korting, vertelt Jeroen Tielbeek.

‘‘Stel je hebt een mooie camera of lens en je wilt een keer iets anders. Wat moet je er dan mee? Weg doen en een nieuwe kopen? Bij ons kun je apparatuur inruilen en tweedehands ook aanschaffen. De tweedehands spullen kijken wij ook grondig na en er zit drie maanden garantie op. Kun je het thuis rustig even uitproberen’’, aldus Jeroen.

Verder kun je bij de fotozaak ook nieuwe producten met flinke kortingen krijgen. Jeroen: ‘‘Dit komt doordat we spullen opkopen die een keer uit de doos zijn geweest. Op producten uit deze demo-lijn zit zelfs twee jaar garantie. Ook hebben we de mogelijkheid om een zoekopdracht in te leveren’’. Foto&Zo gaat dan op zoek in een Occasion-database, waar zij en 130 andere fotozaken toegang tot hebben, naar de goedkoopste optie voor jou. Tot slot kopen ze ook nog restpartijen van bijvoorbeeld fotolijsten op. Jeroen: ‘‘We hebben altijd minimaal 1500 fotolijsten op voorraad tegen een flink gereduceerd bedrag’’.

Je vindt Foto&Zo aan de Marktstraat 23a in Raalte en de fotozaak is te bereiken via 0572 365020 en staging2.foto-en-zo.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.