welkoop heino bij 10 beste welkoopwinkels

Welkoop Heino heeft een plek veroverd in de top-10 van beste Welkoopwinkels in Nederland. Een prestatie waar de winkel trots op is. De competitie wordt ieder jaar georganiseerd door de retail organisatie. De winkels strijden met elkaar op punten als klantgerichtheid en winkeluitstraling.

Met het bekend worden van de top-10 zijn de voorrondes nu klaar. In de finale gaat de strijd om een plek in de top-3 van Nederland. Tijdens de competitie worden alle winkels bezocht door mystery shoppers die toetsen op klantvriendelijkheid, winkeluitstraling en winkelbeleving. Het hoofdkantoor beoordeelt de winkels.

‘‘Een eerste plek in de top-10 tussenstand van de voorrondes van beste Welkoopwinkels, dat is wel iets om blij van te worden’’, zegt André Lobbert, eigenaar van Welkoop Heino. ‘‘We hebben er alles aan gedaan om de winkel zo overzichtelijk mogelijk te krijgen en de klanten nog beter te bedienen. Dit door de grondige interne verbouwing afgelopen voorjaar. Ook hebben we de hele winkel opnieuw ingericht door deze volledig te restylen en nog eens kritisch naar het assortiment en de plek in de winkel te kijken. Dit is dan ook een mooie opsteker en het bewijs dat het gewaardeerd wordt. Ook heb ik dit voorjaar een nieuwe bedrijfsleider aangenomen om mij en het team nog beter te ondersteunen in de klantgerichtheid’’. Geerco Schuurman, bedrijfsleider. ‘‘Ik ben trots op het hele team. We werken altijd met veel plezier en enthousiasme en kennelijk zetten we iets neer waar onze klanten zich echt thuis bij voelen. Dat we beter worden gewaardeerd dan ongeveer 150 andere Welkoopwinkels is natuurlijk meteen een uitdaging aan die andere winkels: wie zit er volgend jaar in de top-10?’’

De finale van de competitie is nu begonnen en 13 september wordt bekend of Welkoop Heino de beste Welkoopwinkel van Nederland is. Geerco Schuurman: ‘‘Natuurlijk gaan we nu voor goud en willen we winnen in de finale. We doen er nog even een schepje bovenop hier’’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.