weekendje weg voor jonge mantelzorgers

Jonge mantelzorgers uit Raalte, Deventer, Ommen, Dalfsen en Hardenberg kunnen in het weekend van 10, 11 en 12 oktober een lekker weekende weg met Carinova. De reis gaat naar de Wolfskuil (Repelaerhoeve) in Ommen.

Ben je tussen de 12 en 16 jaar en ben je een mantelzorger? Geef je dan zo spoedig mogelijk op bij Rinie van de Hoek via 0630732933 of r.vandehoek@carinova.nl. Er zijn nog een paar plaatsen over en er kunnen maximaal 25 personen mee. Er zijn geen kosten aan verbonden. Het weekend wordt gesponsord door de Rotary in Deventer en ondersteund door het Alfa College.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.