website raalter bomen trekt 10000 bezoekers

De website van Raalter Bomen, staging2.raalterbomen.nl, heeft afgelopen zondag zijn 10.000ste bezoeker mogen verwelkomen. De website is sinds 1 december 2013 online. Ook is het aantal aanvragen via het contactformulier gestaag gegroeid en kan Raalter Bomen concluderen dat er behoefte bestaat aan informatie met betrekking tot het Raalter groenbeleid.

Inmiddels is de werkgroep “Raalter Groen” opgericht, die staat onder leiding van Frank Naber. Naber is oud-directeur van Landschap Overijssel en de Bomenstichting. De werkgroep heeft een plan van aanpak voor een groenbeleid dat toekomstbestendig groen nastreeft, in voorbereiding.

Rob Poelman van Raalter Bomen wil de gemeente Raalte danken dat, na zijn inspraaksessie tijdens de hoorzitting van de Raalter gemeenteraad op 23 juni., de gemeente is ingegaan op zijn uitnodiging om het gesprek met de werkgroep aan te gaan.

Raalter Bomen is ervan overtuigd dat de werkgroep “Raalter Groen” in samenwerking met de gemeente Raalte en de Raalter politiek een ‘Groen Kado’aan alle inwoners van de gemeente Raalte gaat presenteren.

Meer info op staging2.raalterbomen.nl . Contact? Mail dan naar info@raalterbomen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.