Home / archiefcentraal / van rioolwerk tot veilige schoolzone

van rioolwerk tot veilige schoolzone

Wethouder Wout Wagenmans: ‘Dit project was bedoeld om de riolering aan de Weseperweg te vervangen. In het ontwerp hadden we rekening gehouden met de aanleg voor een veilige schoolomgeving. Samen met Plaatselijk Belang Heeten en de ouderraad hebben we dit plan opgesteld. Zo hebben we de bomen vervangen en hebben we samen met de school besloten om de groenstrook en het fietspad te verbreden en toekomstbestendig in te richten. In het najaar gaan we de bomen en overige beplanting in de groenstrook planten.’

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.