van der hart en saymak bij jong oranje

Go Ahead Eagles-doelman Mickey van der Hart en PEC Zwolle-middenvelder Mustafa Saymak zitten bij de definitieve selectie van Jong Oranje voor de laatste twee EK-kwalificatieduels. Bondscoach Adrie Koster besloot om onder andere Alex Schalk en Jody Lukoki niet op te nemen in de uiteindelijke selectie.

Van der Hart heeft voor een plekje onder de lat concurrentie van Warner Hahn (Feyenoord). Mocht de Eagles-goalie deze strijd winnen, dan staat hij aanstaande donderdag op bekend terrein. In de Adelaarshorst treedt Jong Oranje namelijk aan tegen Georgië. Vier dagen daarna is Slowakije de tegenstander in het stadion van Willem II in Tilburg.

Naast Saymak heeft Koster op het middenveld de keuze uit Van Ginkel, Sinkgraven, Vilhena en Ziyech.

De selectie van Jong Oranje

Doel: Warner Hahn (Feyenoord), Mickey van der Hart (Go Ahead Eagles)

Verdediging: Joost van Aken (SC Heerenveen), Nathan Aké (Chelsea), Sven van Beek (Feyenoord), Jorrit Hendrix (PSV), Mike van der Hoorn (Ajax), Karim Rekik (PSV), Mike te Wierik (Heracles), Ruben Ligeon (Ajax)

Middenveld: Marco van Ginkel (Chelsea), Mustafa Saymak (PEC Zwolle), Daley Sinkgraven (SC Heerenveen), Tonny Trindade de Vilhena (Feyenoord), Hakim Ziyech (FC Twente)

Aanval: Jean-Paul Boëtius (Feyenoord), Luc Castaignos (FC Twente), Kyle Ebecilio (FC Twente), Guus Hupperts (AZ), Jurgen Locadio (PSV), Terrel Ondaan (Willem II), Quincy Promes (Spartak Moskou)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.