usv en dos 63 spelen gelijk 1 1

USV kreeg in de eerste helft de betere scoringskansen maar zag toch dat het fysiek vaak op het randje spelende DOS ’63 vlak voor rust op een 0-1 voorsprong kwam. In de tweede helft kwam USV door een treffer van Tjerk Poppens op gelijke hoogte, 1-1. Na de meer dan verdiende gelijkmaker kregen de blauwwitten nog een drietal uitstekende mogelijkheden om de winst op te eisen maar Tjerk Poppens, Mathijs van Faassen en Bas Chierandjoe hadden het vizier nog niet op scherp staan.

Dinsdag staat de tweede oefenwedstrijd voor USV op het programma. Dan wordt er om 19.30 uur in Windesheim afgetrapt tegen zaterdag 4e klasser VSW. Zondag om 14.00 uur spelen de Nieuwleusenaren in Zwolle hun derde oefenpot op het Marslandentoenooi tegen s.v. Zwolle.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.