usv bekert tegen sv nieuwleusen

Na de goede wedstrijd van afgelopen dinsdag in de beker tegen Avereest (0-4 winst) liet USV het op het Marslandentoernooi flink afweten tegen zondag 4e klasser Broekland.

Na een 2-0 achterstand kwam het vlak voor rust, na goed voorbereidend werk van Rick Timmerman, door een doelpunt van Ron Meijerink terug in de wedstrijd, 2-1. Na de thee leek het geloof op een beter resultaat teruggekeerd toen Niek Hamers met een mooie treffer de 2-2 op het scorebord kon laten aanbrengen maar hierna gaven de blauwwitten de oefenpot veel te eenvoudig uit handen en konden de Broeklanders erg gemakkelijk naar 4-2 uitlopen.

Dinsdagavond zal er in de bekerwedstrijd tegen SV Nieuwleusen uit een heel ander vaatje getapt moeten worden om enige kans op een goed resultaat te behalen. De zaterdag 3e klasser is in de derby de grote favoriet en USV hoopt natuurlijk voor een stuntje te kunnen zorgen.

De wedstrijd op sportpark Hulsterlanden begin om 18.45 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.