trekkerslep stoppelhaene met gratis entree

Een groot aantal deelnemers heeft zich dit jaar weer ingeschreven voor de trekkerslepwedstrijd tijdens de Stöppelhaene-zaterdag. Er wordt gestreden in verschillende klassen variërend van 2600 kg tot 11000 kg. Zowel in standaard- als sportklassen, zullen de tractoren aan de start verschijnen. Er wordt gesleept volgens het Stöppelhaene reglement en de organisatie raadt dan ook iedereen aan dit goed door te nemen zodat de trekker en bestuurder aan alle regels voldoen.

De trekkerslep wordt georganiseerd door Stichting Trekkerslép Stöppelhaene en wordt traditioneel gehouden op de Stöppelhaene zaterdag. Daarom zullen ook de Sallandse boer en de Oogstkoningin met haar hofdames een poging wagen om de sleepwagen tot de Full Pull te trekken. Het slépterrein bevindt zich aan de Burgemeester Zuidwijklaan nabij kruispunt Bos. Er is voldoende parkeerruimte voor zowel deelnemers als bezoekers. Er is catering op het terrein aanwezig en ook voor de allerkleinsten is er wat te beleven.

Startlijsten en meer info zijn te vinden op staging2.trekkerslepstoppelhaene.nl. De entree voor bezoekers is gratis. De dag begint om 9.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.