stoppelhaene dagelijks op rtv raalte

De samenwerking tussen RTV Raalte en stichting Stöppelhaene kent al een jarenlange geschiedenis.

Om nog intensiever de samenwerking op te zoeken wordt dit jaar Stöppelhaene-TV geïntroduceerd. Dagelijks wordt een samenvatting van de dag uitgezonden op de lokale zender. “Tijdens Stöppelhaene kun je niet overal tegelijk zijn en op deze manier kunnen we Stöppelhaene in brede zin laten zien aan het publiek” weet bestuurslid Raymond Rienties te vertellen.

Daarnaast is het een mooie manier om mensen, die bijvoorbeeld vanwege ziekte niet in de gelegenheid zijn, een alternatieve mogelijkheid te bieden om Stöppelhaene toch een beetje mee te maken.’ De afleveringen worden gemaakt en gepresenteerd door Lars Henning en cameraman Ronny Koggel. Vanaf woensdag 27 tot en met zondag 31 augustus zal er om 20:00 uur worden teruggeblikt op de hoogtepunten van de dag.

Naast de lokale zender zijn de afleveringen ook te zien via het Youtube kanaal van Stoppelhaene en Stöppelhaene.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.