stoppelhaene culinair meer dan een hapje

Culinair Outdoor groeit op de Stöppelhaene-zondag kalmpjes, maar vastberaden, uit tot een steeds groter evenement. Van 13.30 uur tot 19.00 kun je op de parkeerplaats van de Jumbo aan de Domineeskamp letterlijk en figuurlijk nieuwe culturen proeven.

Op het gezellig ingerichte plein tref je diverse culturen, waaronder die van voorgaande jaren, maar dit jaar kom je ook nieuwe landen tegen. De standhouders van Culinair Outdoor doen er alles aan om hun eigen cultuur zo mooi mogelijk te presenteren, door de kleding of de mooie aankleding van hun stand. En graag vertellen ze ook iets over hun cultuur of het eten ervan.

Culinair Outdoor is trouwens niet alleen bedoeld om een buitenlands hapje te proeven. Het is een dagje uit voor het hele gezin. Voor kinderen is er van alles en nog wat te doen. De bar is de hele middag open.

Dit jaar zal ook een muziekgroep een aantal optredens verzorgen om zo de culinaire en oriëntaalse sfeer nog beter tot zijn recht te laten komen. De van de band is United Caribbean Rhythm Machine uit Enschede.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.