Home / archiefcentraal / sterrenshow zet hof van rakhorst op zijn kop

sterrenshow zet hof van rakhorst op zijn kop

Vraag de Oelewappers om een feestje te organiseren. Dan heb je gegarandeerd genoeg gekheid. Donderdagavond was het kassa in de Hof van Rakhorst. De Oelewappers Te Gekke Sterrenshow, met Willy Oosterhuis en de Wallies trok donderdagavond een volle bak tijdens de Pompdagen.

De Pompdagen lijken nu volle bak op gang te zijn gekomen. Een viswedstrijd die donderdagavond bij de vijver aan de Klaproos veel deelnemers en ook nog wat publiek trok, een Slam FM-feest bij Oortwijn en bij alle cafés om de kerk in Heino muziek.

Vrijdagmiddag staat het Erfhuus op het programma, een veiling. Daarna beginnen om 15.30 uur de draverijen aan de Molenweg. Ook staat vrijdag de Loop naar de Pomp, Petit Mont Martre en stoelendans op het programma.

Het volledige programma van vrijdag vind je hier.

Lees ook

Botsing bij station in Raalte; geen gewonden

RAALTE – Bij het station in Raalte zijn gisteravond twee auto’s op elkaar gebotst. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.