start acht nieuwbouwwoningen in heeten

In opdracht van Betaalbaar Wonen Heeten is de bouw van acht nieuwbouwwoningen begonnen in plan De Veldegge in Heeten. Bouwbedrijf Vosman mag de klus op zich nemen. De eerste schop is afgelopen week de grond in gegaan onder belangstelling van betrokkenen.

De bedoeling is dat er acht starterswoningen worden gebouwd in twee blokken van vier rijwoningen. Deze acht woningen zijn in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) ontwikkeld. Een groep starters in Heeten heeft hiervoor vereniging ‘Betaalbaar Wonen Heeten’ opgericht. De kopersvereniging is opdrachtgever van de bouw. Alle woningen zijn inmiddels verkocht. Om de financiering mogelijk te maken heeft de gemeente Raalte startersleningen beschikbaar gesteld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.