Home / archiefcentraal / sprookje pec zwolle voorbij

sprookje pec zwolle voorbij

De bekerwinnaar en Johan Cruijff Schaal winnaar verloor met 3-1.

Zwolle speelde goed en creëerde de nodige kansen, maar wist niet te scoren. Na tien minuten kwam Sparta echter wel op voorsprong en kort voor rust werd de wedstrijd simpelweg al beslist met de 2-0 in het voordel van de thuisclub.

De 2000 meegereide supporters zagen dat Zwolle het in de tweede helft nog wel probeerde, maar de mogelijkheden voor PEC troffen geen van al het doel. Nadat het in de slotfase al 3-0 was geworden, kwam er toch een doelpunt voor PEC. PEC Zwolle verdiende een strafschop en Stef Nijland liet dat buitenkansje niet liggen. Hij bepaalde de eindstand op 3 tegen 1.

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.