spijt na belazeren agent

Velen zullen er zo ongeveer van dromen: een overtreding begaan, gesnapt worden door de politie, maar door een geweldig geloofwaardige ontkenning tóch aan een boete weten te ontkomen. Het lukte een jonge automobilist in Dalfsen nadat hij door een agent werd beschuldigd van whatsappen tijdens het rijden. Maar de leugen hield niet lang stand. De jongen kreeg er namelijk dusdanig veel spijt van dat hij naar het bureau belde en alles opbiechtte.

De jongen ontkwam na zijn overtreding aan een proces-verbaal door te liegen tegen de dienstdoener. Een mooie stunt, moet hij in eerste instantie gedacht hebben. Maar later kwam de wroeging. De jongen probeerde vervolgens via het bureau de betreffende agent te bereiken om excuses te maken voor zijn leugen.

Wanneer de jongen de politieagent niet kan bereiken, heeft hij aangegeven bereid te zijn een donatie van 100 euro te doen aan een goed doel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.