slotverkoop raalte start vrijdagmorgen

In het centrum van Raalte start vrijdagmorgen 15 augustus om 09.00 uur de slotverkoop. De slotverkoop in augustus trekt iedere keer weer waanzinnig veel publiek. Dat komt ook omdat de toeristen lucht hebben gekregen van dit ‘evenement’, want wat is nou leuker voor mensen die van winkelen houden dan om te scoren.

Tassen vol superleuke mode en andere dingen voor erg kleine prijsjes. Dit keer start de slotverkoop in Raalte om klokslag 9.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Kwalitatief perfecte mode van het afgelopen seizoen, schoenen, lederwaren en vele andere artikelen voor spotprijsjes, vaak lager dan de inkoopprijs.

Ondanks perioden met mooi weer hebben de modezaken nog voldoende artikelen in diverse maten die super afgeprijsd zijn in de slotverkoop. Met een beetje geluk volgt er nog een stabiele zomer en is zomermode nog zeker draagbaar tot eind september. Ook in de schoenmode is in alle schoenenzaken een behoorlijk aanbod. Kwalitatief perfecte schoenen van de betere en beste merken, maar ook vrolijke seizoensschoenen voor een paar eurootjes.

Wil je scoren dan moet je er wel op tijd bij zijn, want op is op en je moet natuurlijk wel een beetje geluk hebben met de maat. In de slotverkoop is steeds weer een enorme run op de kindermode, met name op de betere merken die nu ineens betaalbaar zijn voor het grote publiek.

En de winkeliers? Hoe kijken zij aan tegen de slotverkoop? Lekker de bezem door de winkel, plaatsmaken voor de nieuwe najaarscollecties, drastisch opruimen hoort ook bij het werk, gezellig al die drukte en blije gezichten. Ze gunnen de mensen deze koopjes, zeker in deze wat moeilijker tijd en vooral de mensen met een kleine portemonnee.

Kledinginzameling

Nieuw tijdens het slotverkoopweekend is dat er dit jaar in Raalte een kledinginzamelingsactie voor het goede doel wordt georganiseerd. Op vrijdag is het voor Stichting Heetens HulpgoederenCentrum Filipijnen.En op zaterdag is het voor Humanitas Afdeling Raalte. De locatie is in het pand waar Lavendel heeft gezeten aan de Marktstraat 17B, hier zijn mensen van de organisaties aanwezig tijdens winkelopeningstijden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.