schitterende eerste dag zomerfeest wesepe

Tom Jalink heeft het songfestival tijdens de Zomerfeesten in Wesepe gewonnen. Dit festival staat traditie getrouw op het programma op de eerste dag. Anders dan andere jaren begonnen ze de eerste ochtend niet met het kinderprogramma maar met een openingsprogramma verzorgd door Herman Kampman en Jan Niewold. Op humoristische wijze gaven zij met muziek en anekdotes een terugblik op de jaren vijftig en zestig’’.

Na de officiële opening door de burgemeester konden de kinderen genieten van Clown Bolly. Vanaf het begin af aan een feest met leuke grappen en trucjes. Beide programma onderdelen werden goed bezocht en de sfeer zat er gelijk goed in.

‘S avonds wilde niemand het songfestival missen want de tent zat bomvol. En het publiek is niet voor niets gekomen. De optredens waren erg divers en verrassend. De jury (Anton Grotentraast, Erik Trompert en Christa Wonink) stond voor de zware taak een winnaar te kiezen.

De aanmoedigingsprijs ging naar de handbaldames die begonnen met Sister Act en daarna overschakelden naar M’n fiets is gejat van de Sjonnies. Derde werden Hans van Tartwijk (voorzitter Zomerfeesten) en Dennis Assink ( bestuurslid) met In de feesttent. De tweede prijs ging naar Gerard Willemsen die samen met zijn twee zoons een nummer van André Hazes zong. En de winnaar van 2014 is geworden : Tom Jalink. Loepzuiver zong hij Angels van Robbie Williams.

Na de prijsuitreiking mocht Tom het liedje nog een keer zingen en het publiek gaf hem een staande ovatie. De Band Barcode begeleidde het songfestival en speelt nu volop. Een schitterende eerste dag voor de Zomerfeesten.

Vandaag staan onder meer de kinderspelletjes, de cross en de schreeuwveiling op het programma. ‘s Avonds kun je met de bus vanuit Bathmen, Nieuw Heeten en Wijhe komen voor slechts 4 euro voor de feestavond met Broadway. Meer info vind je op staging2.zomerfeestenwesepe.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.