sallandshoeve heeft uitbreidingsplannen

Onder de noemer ‘Sallandshoeve Events’ gaat eigenaar Maarten-Teun Nijmeijer samenwerken met de 21-jarige Yoeri Maas uit Deventer.

Maarten-Teun Nijmeijer: “Afgelopen seizoen hebben we niet stilgezeten. Stukje bij beetje knappen we alles op. Nu is het tijd om ook te investeren in nieuwe, bijzondere activiteiten. Wat te denken van een sumoworstelen, solextochten, zeskampen of bubbelvoetbal?” Met meer dan 50 nieuwe activiteiten timmeren Nijmeijer en Maas aan de weg. Uiteraard blijft het mogelijk om bij Restaurant Sallandshoeve te bowlen, te boogschieten, te midgetgolfen en te boerengolfen.

Op locatie

Yoeri Maas legt uit: “Met dit nieuwe concept hopen we een breder publiek te bereiken. Sallandshoeve Events staat voor sportieve in- en outdooractiviteiten die zowel bij de Sallandshoeve als op locatie gedaan kunnen worden. Paintballen, buksschieten of een tocht met een solex. Leuke activiteiten voor een vrijgezellendag, buurtfeest, familiedag of personeelsfeest.” Voor een volledig verzorgde dag of avond kan Restaurant Sallandshoeve ook de catering verzorgen. Naast een heerlijk buffet, regelen Nijmeijer en Maas ook alle andere benodigdheden zoals statafels, eettafels, servies en bestek.

Verbouwingen

Het afgelopen jaar heeft de Sallandshoeve niet stilgestaan en al de nodige verbouwingen ondergaan. Komend jaar wordt het eetcafé gerenoveerd en krijgt de bowlingkelder een volledige facelift waardoor het geheel een modernere uitstraling krijgt.

Alles onder één dak

Restaurant Sallandshoeve biedt voor elk wat wils. Feesten, dansen, trouwen, rouwen, lekker eten en sportieve activiteiten. Het is allemaal mogelijk. Het bijzondere is dat gasten bijvoorbeeld terecht kunnen voor bowlen, handboogschieten, een workshop glazen sieraden fusen en de Haunted Sallandshoeve Spooktocht. Alles onder één dak.

Restaurant Sallandshoeve is te vinden aan de Holterweg 85 in Nieuw Heeten. Het restaurant is alle dagen (m.u.v. dinsdag) vanaf 12.00 uur open.

Voor meer informatie kijk op: info@restaurantsallandshoeve.nl of 0572-321630.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.