sallandse pks op tractor pulling lochem

Verschillende teams uit de regio deden zaterdag mee aan de 31ste editie van de Mecha Tractor Pulling Lochem. De pk’s vlogen je om de oren en de teams uit de buurt deden goede zaken.

Runaway Deer van de gebroeders Broeks uit Raalte was er hier een van. Hun bakbeest behaalde een tweede plaats in de Prostock Klasse. Ook team ZAPO uit Bathmen werd tweede, maar dan in de Superstock Klasse. Heino was vertegenwoordigd door ‘Rough and Tumble’, uitkomend in de Prostock. Ook zij behaalden een prima prestatie en kenden een tevreden team. Lambada van de familie Dingerink uit Zwolle pakte ook nog een podiumplaats. Zij werden derde in de Grand Natinal Vrije Klasse puller met 8000 pk aan boord. Tot slot liet ook nog team Black Cat uit Lemelerveld de motoren brullen, met een goede run en tevreden mensen als gevolg.

Tijdens het tractorpullen in Lochem werd overigens een nieuwe sleepwagen in gebruik genomen. Deze komt uit Amerika en is speciaal voor de Nederlandse Truck en Tractorpulling Organisatie (NTTO) gemaakt.

De Mecha Tractor Pulling Lochem kon ook op interesse van de landelijke media rekenen. Zo was RTL7 aanwezig om beeldmateriaal voor hun uitzending op 7 september te vergaren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.