Home / archiefcentraal / salland natuur fair looft trouwe vrijwilligers

salland natuur fair looft trouwe vrijwilligers

“Je kunt ze gerust de katalysators noemen. Deze bevlogen en gedreven broers met hun nooit aflatende inspanning volgen hun hart vanuit de natuur.” Lovende woorden van het bestuur van de Salland Natuur Fair voor Rick en Martijn Wijnberg. Op 14 september vindt de zestiende editie van de fair plaats. Uiteraard weer op Landgoed Groot Zwaaftink bij Heeten.

De organisatie van de fair vond het wel eens tijd om de twee broers in het zonnetje te zetten. De broers worden geprezen om hun instelling. “Door deze instelling weten ze vele andere vrijwilligers steeds weer opnieuw te motiveren, ook als er een editie letterlijk en figuurlijk in het water valt.”

Rick en Martijn zijn naast hun werk en de Salland Natuur Fair ook actief op andere natuurgebieden. “Weidevogels ook een inspiratiebron, WBE wildbeheer , Agrarische Natuur Vereniging en nog meer natuurgerelateerde zaken.

Rick: “Kom soms nauwelijks aan mijn hobby toe, natuurfotografie”. Hoe kan het anders. Maar zeggen beide heren bescheiden : “Zonder al die andere vrijwilligers, die ook heel veel doen, zouden wij dit mooie en onderscheidende evenement nooit voor elkaar krijgen”.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.