rondemissen klaar voor kermiskoers

Anne Strijtveen en Esmée Balk uit Lierderholthuis hebben er zijn in en hebben imiddels al geoefend in het zwaaien naar het publiek. “Deze dames zullen aanstaande zondag met de winnaars op de foto gaan, de prijzen uitreiken én voorafgaand aan de race over het parcours worden rondgereden.” Ze moeten zich mentaal nog wel even voorbereiden op de huldiging. De foto van de winnaar die synchroon gezoend wordt door de rondemissen, zal vele voorpagina’s halen voorspelt Maarten Metz, namens Ontwerpbureau Lood mede-sponsor van de kermiskoers.

Dick Middag (mede-initiatiefnemer en niet toevallig ook eigenaar van Dicks Fietsen) ziet dagelijks aanmeldingen binnenkomen. “Het gaat al aardig maar er kan nog wel wat bij,” geeft hij aan, “bij zo’n nieuw onderdeel tijdens de Pompdagen is het natuurlijk altijd even spannend maar ik heb er alle vertrouwen in dat we zondag een mooie koers gaan zien!”

Iedereen die een fiets met dikke banden heeft en leerling is op een van de basisscholen van Heino kan meedoen.

Stuur een mail met je naam, school en leeftijd naar info@dicksfietsen.nl en wie weet ga jij op de foto met onze twee prachtige rondemissen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.