rohda raalte wint eerste bekerduel

Rohda Raalte heeft haar eerste officiële wedstrijd weten te winnen. De ploeg uit Raalte was met 1-4 te sterk voor Concordia. In Wehl liet Rohda zien dat zij klaar zijn voor het aankomende seizoen. Het meest opvallende was dat drie verschillende spelers wisten te scoren.

Al vroeg in de wedstrijd wist Rohda Raalte de score te openen. In de vierde minuut scoorde Boy Boeloerditi. Rohda Raalte dicteerde de eerste helft tegen Concordia. Met een klein half uur spelen heeft Rohda Raalte de marge al verdubbeld. Vanaf elf meter faalde Deniz Sahbaz niet: hij schoot de 2-0 goed binnen.

Tien minuten later kwam Concordia toch terug in de wedstrijd. In de 35e minuut wist Maarten Spijker op prachtige wijze de aansluitingstreffer te maken. Vanaf de aftrap beet Rohda Raalte direct van zich af. Boy Boeloerditi maakte zijn tweede van de middag. Dit werd tevens de ruststand (1-3).

Ook in de tweede helft nam Rohda het initiatief direct in handen. In de 54e minuut wist ook Deniz Sahbaz zijn tweede van de middag te maken. Hierdoor stond Rohda met een comfortabele 1-4 voor.

Het slotakkoord was echter wel voor de thuisploeg. Concordia wist in de laatste minuut nog te scoren. Maarten Spijker wist ook zijn tweede te maken. De scheidsrechter floot direct af. Hierdoor wist Rohda knap met 1-4 te winnen.

Rohda is hierdoor koploper in hun bekerpoule. Gister wist Voormshoopse Boys te winnen van Excelsior’31 met 2-1. 26 augustus mag Rohda opnieuw aantreden. Dan is Vroomshoopse Boys de tegenstander op Sportpark Tijenraan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.