roalter wind in het groen

In het herfstnummer van Roalter Wind, dat in de laatste week van september verschijnt, zal behalve de bekende kleur geel ook de kleur groen een prominente rol spelen. Heino-groen nog wel. ‘Roalter Wind gaat zich meten met de Franse sportkrant L’Équipe en de Italiaanse La Gazzetta della Sport.’ Maarten Metz, creative director van Roalter Wind én fervent wielerliefhebber is in zijn nopjes: hij heeft voor Roalter Wind de exclusieve rechten bemachtigd voor de fotografie tijdens de koers. ‘De lezers van Roalter Wind zullen worden getrakteerd op heroïsche beelden vanuit de koers!’

Samen met Dick Middag van Dicks Fietsen, erkend afhaalpunt van de Roalter Wind, is Metz initiatiefnemer van de Kermiskoers. De Kermiskoers is onlosmakelijk verbonden aan een kermis, vinden de heren. Al jaren misten ze tijdens de Heinose Pompdagen een klassieke kermiskoers. ‘Een rondje om de kerk en dan dwars door de feesttent fietsen.’ Dick Middag ziet met spanning uit naar de eerste kermiskoers, die aanstaande zondag tussen 12 – 13.30 uur wordt gehouden in het centrum van Heino. Inschrijving, start en finish zijn ter hoogte van Oortwijn.

Deelnemen?

De Kermiskoers is een zogenaamde ‘dikke banden race’ voor leerlingen van de Heinose basisscholen. Je hoeft dus geen racefiets te hebben maar kunt met je gewone fiets meedoen.

Je kunt je nog aanmelden om mee te doen. Stuur een mailtje naar: info@dicksfietsen.nl en vermeldt daarbij je naam, groep en school. Voor alle deelnemers is er een leuke prijs en voor de winnaars zijn er natuurlijk bekers én truien.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.