ralda bij q music over reis naar polen

Ralda uit Raalte komt 25 augustus om 16.00 uur op de radio bij Q-Music, nadat Valerie Leunissen, artistiek leidster van de groep, geïnterviewd wordt in de bus op weg naar huis vanuit Polen. Valerie: ‘‘De radiozender was ons tegengekomen bij het afstruinen van de regionale media en nu willen ze ons in de uitzending. Super leuk!’’

De dansgroep vertrekt woensdag 20 augustus naar Poznan in Polen voor hun derde reis dit jaar. Dit jaar gaan er voor het eerst dansers van buiten Ralda mee, waardoor er lekker veel buitenlandse festivals aangedaan kunnen worden. Fedde Sterringa van Ralda vertelt: ‘‘Er gaan steeds meer nieuwe mensen mee, maar sommigen gaan ook voor de tweede of derde keer mee. Daar zijn we erg trots op’’. Eerder dit jaar ging Ralda al naar Hagen in Duitsland en Bobruisk in Wit-Rusland.

Het festival in Polen heet het 8th Fesitval of Traditional Art Poznan en duurt van van 20 tot 25 augustus. De dansers treden in verschillende plaatsen op, waaronder Gniezno en Konin. Andere deelnemende groepen komen uit Tsjechië, Frankrijk, Spanje, Turkije, Italië en Wit-Rusland. Voor meer informatie over het festival kijk je op festival.poligrodzianie.pl en voor meer informatie over Ralda kijk je op staging2.ralda.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.