Home / archiefcentraal / raalter golfkampioenschap in zwolle

raalter golfkampioenschap in zwolle

Op de banen van Golfclub Zwolle worden op maandag 6 oktober de Raalter Golfkampioenschappen gehouden. De inschrijving voor de wedstrijd staat open voor alle inwoners van de gemeente Raalte, ongeacht de leeftijd. Wel dien je minimaal in het bezit te zijn van GVB of geregistreerde handicap.

De start zal plaatsvinden om 12.30 uur. Aansluitend aan de wedstrijd zal de prijsuitreiking plaatsvinden in het clubhuis, onder het genot van een buffet. De kosten voor deelname aan deze wedstrijd, inclusief koffie/thee vooraf, een lunchpakket en een buffet ’s avonds bedragen 55 euro per persoon.

Voor meer informatie of voor het aanmelden voor de wedstrijd kan men een mail sturen naar info@raaltegolf.nl. In verband met de shotgun start kunnen er maximaal 66 personen deelnemen, dus wees op tijd met inschrijven.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.