praat mee over de toekomst swaenewoerd

Hoe ziet de toekomst eruit voor het Dienstencentrum in Swaenewoerd? Dat is de vraag waar Zorggroep Raalte, SallandWonen en de gemeente Raalte samen voor staan. De drie partijen werken samen aan een toekomstvisie voor het Dienstencentrum. Het is hun wens om van het huidige Dienstencentrum een ontmoetingsplek (buurtcentrum) te maken voor bewoners van Raalte. Bij het nieuwe buurtcentrum hoort ook een nieuwe naam. Hoe die gaat luiden is nog onbekend.

De plannen voor het nieuwe buurtcentrum van Swaenewoerd vloeien voort uit de verbouw van het verzorgingshuis. Het huidige verzorgingshuis met 56 kleine zorgeenheden wordt een modern woongebouw met 30 ruime appartementen, waar Zorggroep Raalte zorg levert.

De partijen willen af van het imago dat het Dienstencentrum alleen voor senioren is. De wens is een buurtcentrum voor jong en oud, voor alle bewoners van Raalte. Voor het slagen van dit plan is het van groot belang dat bewoners van Raalte een actieve rol krijgen bij het maken van de toekomstvisie. Plannen maken en hopen dat deze aansluiten bij de wensen en behoeften van de mensen is verleden tijd. De drie partijen willen vooraf de wensen en behoeften in kaart brengen. Alle ideeën zijn welkom. Van filmavond, peutergym en kinderdagverblijf tot naailes, techniek-/moedercafé enzovoort.

Wil je meedenken en praten over de toekomst van het nieuwe buurtcentrum in Swaenewoerd? Meld je dan aan voor de brainstormsessie. Deze wordt gehouden op dinsdagavond 16 september. Aanmelden kan door te mailen naar info@sallandwonen.nl of te bellen naar 0572 – 348 348. En vermeld daarin je naam, telefoonnummer, adres en leeftijd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.