Home / archiefcentraal / persoonlijke fouten nekken nieuw heeten

persoonlijke fouten nekken nieuw heeten

Nieuw Heeten speelde vandaag haar laatste bekerwedstrijd tegen Koninklijke UD uit Deventer. Het werd 0-3 voor de bezoekers uit Deventer. Koninklijke UD speelt in de vierde klasse en was daardoor favoriet tegen Nieuw Heeten dat uitkomt in de vijfde klasse.

De wedstrijd begon positief voor Koninklijke UD. Door miscommunicatie ontstond de goal voor de mannen uit Deventer. Ook de 0-2 werd door Koninklijke UD gemaakt door foute beslissingen in de verdediging van Nieuw Heeten. Zo stond er een 0-2 stand op het scorebord bij rust, een kansloze uitgangspositie voor de mannen uit Nieuw Heeten.

Na rust ging Nieuw Heeten op zoek naar een doelpunt. Vele mogelijkheden en kansen leidden echter niet tot een doelpunt. “Er werd veel druk gezet en we zagen duidelijk dat Koninklijke UD het moeilijk had. Helaas maakten we de kansen niet af”, aldus trainer Harold Sneller van Nieuw Heeten. Door nog een persoonlijke fout maakte Koninklijke UD de 0-3 en was de wedstrijd definitief beslist.

“Het is jammer dat we deze voorbereidingsfase zo afsluiten. We hadden namelijk kansen genoeg om te scoren. Uiteindelijk kwamen de persoonlijke kwaliteiten van Koninklijke UD naar boven en winnen zij ruim van ons”, aldus een teleurgestelde Harold Sneller over het resultaat van de wedstrijd.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.