pec haalt in laatste minuten 1 2 overwinning

Na de rust stond het 0-1. Het eerste halfuur waren de ploegen in evenwicht en hebben beide kleine kansen gehad. Beide keepers moeten wel een aantal keer in actie komen, maar echt gevaarlijk zijn de acties niet. Het laatste kwartiertje maakt Lieder het eerst nog spannend doordat hij twee keer op het goal kan schieten, maar zonder resultaat. Ryan Thomas schiet even later de bal wel in het net.

Aan het begin van de twee helft had Dordrecht flink wat kansen, waarvan een open schot op het doel van Van Overeem toch wel de grootste was. Na wat wissels van PEC, waaronder Necid die hiermee zijn debuut maakt, maakt Korte voor Dordrecht de gelijkmaker. Hij kon de bal binnen tikken, nadat deze op de paal was gekomen. Dordrecht vroeg nog om een strafschop, nadat Van Hintum de bal op de hand kreeg, maar kreeg deze niet. Van Hintum wordt later van het veld gestuurd na twee keer geel, een keer voor tijdrekken en een keer voor een overtreding. Ojo schiet nog een vrije trap in de handen van Boer, en Meulens krijgt nog een gele kaart. Uiteindelijk maakt Saymak de 1-2 in de blessuretijd en brengt PEC Zwolle de overwinning.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.