paardendraverij weer op pompdagen

Tijdens de Heinose Pompdagen wordt weer een paardendraverij gehouden. Op 22 augustus staat het weer op de kalender. Place to be is Molenweg 9. Het programma betreft tien spannende wedstrijden en een aantal shownummers. Uiteraard een duosulkykoers met daarin een aantal bekende Heinoërs.

Het is goed toeven p Pomppark. De eerst start is om 15.30 uur en de laatste om 19.30 uur. Voor de kinderen is er ponyrijden, een springkussen en een lekkere grote hoop zand. Om de spanning te verhogen kun je een wedje plaatsen voor 1 euro.

De toegang voor personen vanaf 18 jaar bedraagt 5 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.