paar plekjes vrij voor trainingsgroep sw4d

Na twee succesvolle edities is er dit jaar weer de mogelijkheid deel te nemen aan de groepstrainingen van Fit! op weg naar de Sallandse Wandelvierdaagse. De groepstrainingen zijn bedoeld voor wandelaars die graag één dag of meerdere dagen achtereen 20 kilometer willen lopen. “De huidige inschrijvingen zijn afkomstig uit Zwolle, Raalte, Mariënheem, Heino en Nieuw Heeten,” vertelt bestuurslid Maaike Heethaar, organisator van de SW4D Fit!-trainingen. Voor wie nog wil deelnemen, zijn er nog een aantal plekjes vrij.

Op zaterdag 30 augustus wordt er gestart met een kennismakingsdag bij Vital Centre Raalte. Na de kennismakingsdag starten de groepstrainingen, waarbij de deelnemers toewerken naar hun einddoel. Tijdens de zes wekelijkse trainingen worden de deelnemers onder deskundige begeleiding van wandeltrainer Jan Jonkman en sportmasseur André Nijenhuis klaargestoomd om dit najaar fluitend en zonder blessures de 20 kilometer van de SW4D uit te lopen. Fit! op weg naar de Sallandse Wandelvierdaagse wordt in samenwerking met Fysiotherapie Salland, Vital Centre, Nobach Schoenen & Podologie en Salland Zorgverzekeringen aangeboden.

Meedoen aan het trainingsprogramma kost 25 euro. Aanmelden kan via de website van staging2.sw4d.nl/sw4d-fit Daar staat alle informatie omtrent de groepstrainingen Fit! op weg naar de Sallandse wandelvierdaagse.

Beknopt programma

o Kennismakingsdag bij Vital Centre Raalte

o Zes wekelijkse trainingen onder deskundige leiding

o Wandelshirt

o Koffie bij elke training

o Gezonde lunch bij generale repetitie

o Gratis Voetencheck en advies door podoloog

o Bij lichamelijke klachten voorrang bij Fysiotherapie Salland

o Massage op indicatie

o Optioneel 50% korting op vitaliteitscheck bij Vital Centre

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.