overgoor uitgeroepen tot eagle van het jaar

Sjoerd Overgoor is zaterdagmiddag uitgeroepen tot ‘Speler van het Jaar’ bij Go Ahead Eagles. Tijdens de open dag in Deventer mocht hij een flinke beker en een mooie bos bloemen in ontvangst nemen. En natuurlijk vooral de eer.

De 25-jarige Overgoor heeft zijn contract bij Go Ahead Eagles recentelijk met twee extra jaren verlengd. De middenvelder was afgelopen seizoen één van de sterkhouders van het elftal. Overgoor is nu tot de zomer van 2017 aan Go Ahead Eagles verbonden.

De ‘Eagle van het Jaar 2014’ kwam op 31 januari 2012 van De Graafschap naar Deventer, alwaar hij tot volle bloei is gekomen en zich zonder haperingen positief heeft ontwikkeld. In snelheid van denken en doen maakte hij grote stappen onder trainer Erik ten Hag in het promotiejaar en werd brutaler, completer en dominanter onder de vleugels van Foeke Booy in de Eredivisie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.