open dagen landhuis van imminkhoeve

Op twee zaterdagen in september zijn er open dagen bij het Landhuis van Imminkhoeve in Lemele. Zaterdag 6 september is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar de nieuwste accommodatie van Imminkhoeve. Op zaterdag 13 september is de open dag speciaal voor alle organisaties die bij Imminkhoeve vakanties boeken en alle organisaties die mogelijk in de toekomst een vakantie bij Imminkhoeve willen boeken.

Inwoners van Lemele, Ommen, Dalfsen en omgeving, familieleden van medewerkers, mensen die op zoek zijn naar een aangepaste accommodatie voor een vakantie voor een gezinslid, partner of iemand anders met een beperking; zij zijn allen van harte welkom op 6 september om zo met eigen ogen het nieuwe Landhuis te bekijken.

Het Landhuis in Lemele is een prachtige, luxueuze accommodatie met veel stijl en sfeer. De accommodatie heeft een groot restaurant en een prachtige lounge met open haard. Naast de lounge en het restaurant heeft het Landhuis zelfs een eigen grand café.

Bijzonder aan het Landhuis is de flexibiliteit waarop deze accommodatie is in te zetten. Zo is de bovenverdieping apart te huren. Gasten hebben dan toegang tot het eigen grote restaurant. Vanzelfsprekend kan ook het gehele pand gehuurd worden. De accommodatie is geheel aangepast, heeft een zorg- en alarmsysteem en is in het bezit van twee zeer ruime liften waarin zelfs een extra groot bed vervoerd kan worden.

Het Landhuis heeft tevens een hotelfunctie. Dit houdt in dat het Landhuis ook als zorghotel wordt ingezet. Gezinnen, stellen en gasten die alleen willen komen of met een vriend of vriendin, boeken rechtstreeks bij ons aangepaste één- en tweepersoonskamers en ruime familiekamers. Vanzelfsprekend inclusief professionele zorg op maat, die Imminkhoeve kan bieden door de samenwerking met Zonnehuisgroep IJssel-Vecht.

Op zaterdag 6 september zijn geïnteresseerden vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom aan de Lemelerweg 41 in Lemele.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.