ons genoegen heino huldigt muzikant

Gerrit Kloezeman is op 1 september 50 jaar muzikant. Als 9 jarig jochie leerde hij bij Ons Genoegen een instrument bespelen. Eerst speelde Gerrit tuba en enige jaren later nam hij de baspartij over van zijn vader.

In het gezin Kloezeman stond de muziek erg centraal. Naast vader speelden alle vier kinderen een instrument en was moeder de grote supporter. Sinds lange tijd is Gerrit inmiddels een onmisbare speler bij het orkest. Hij vormt met zijn bas letterlijk de basis voor het orkest. Aangezien bassisten de laatste tijd dun gezaaid zijn, is Gerrit inmiddels tevens een bekende speler bij veel muziekverenigingen in de omgeving. Daardoor is Gerrit wekelijks meerdere avonden op pad om zijn partij mee te spelen in bijvoorbeeld Raalte, Nieuwleusen naast zijn vaste plek in Heino. Nooit wordt er tevergeefs een beroep gedaan op hem.

Als dank voor zijn jarenlange trouwe inzet is Gerrit op zondag 31 augustus om 12.30 uur geëerd met een concert dat hem wordt aangeboden door Ons Genoegen. Tijdens dit concert zal de bassist Gerrit zelf een centrale rol spelen. Aan dit concert nemen ook deel (oud-)leden van diverse verenigingen waar Gerrit heeft gespeeld en nu nog speelt. Het concert vond plaats op het 14-april plein in Heino.

Namens de Overijsselse Bond voor Muziekverenigingen (OBM) zal dhr. John Oegema uit Wijhe Gerrit een insigne opspelden. Burgermeester Piet Zoon zal Gerrit toespreken en de voorzitter van Ons Genoegen, Henk van der Wal, zal Gerrit namens de vereniging als dank voor zijn jarenlange trouwe inzet namens de leden een ballonvaart aanbieden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.