Home / archiefcentraal / noodtribunes eagles alweer afgebroken

noodtribunes eagles alweer afgebroken

De extra tribunes aan weerszijden van de hoofdtribune van de Adelaarshorst zijn vandaag afgebroken. Dat de tribunes niet blijven staan heeft Go Ahead Eagles besloten na de pilot tegen Istanbul BB. Voornaamste reden is dat de zichtlijnen van de mensen op de hoofdtribune belemmerd wordt. Ook wordt de toegang tot de B-Side te veel vernauwd.

De tribunes zouden 150 extra plaatsen opleveren. “Onze bestaande tribunes zijn voor ons uiteraard het belangrijkst. Als de personen die daarop zitten of staan hinder ondervinden van de nieuwe tribune, is dit het ons niet waard. Tijdens de pilot tegen Istanbul BB is gebleken dat de hinder aanwezig is. Vandaar dat ze niet blijven staan”, aldus Martijn Hegeman, algemeen manager van Go Ahead Eagles.

Vandaag zijn de extra tribunes weggehaald.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.