nog geen duidelijkheid over jacoba

Cooymans liet deze zomer weten met de productie van Jacoba Kruidenbitter, jenever en advocaat te willen stoppen. Woolderink liet in een open brief weten daar niet gelukkig mee te zijn en vroeg om uitleg.

“Die heb ik nog niet gehad,” aldus Woolderink, direct na het prachtige bluesnummer over de Jacoba. Het Wiejes Kabaret had de remedie tegen het dreigende uit de markt halen: “Gewoon deze Stöppelhaene onmeunig völle drinken.” In het verleden hebben de heren dat zelf ook wel moeten doen. In de jaren tachtig hadden ze ook al liedjes over de Jacoba en bij ieder optreden op de zaterdagmiddag kregen ze dan twee flessen drank van Harry Woolderink. Gingen ze toch op zo’n zaterdagmiddag met een kratje Jacobaflessen naar huis.

Wie het Wiejes Kabaret nog wil zien, kan zaterdagmiddag op de Varkensmarkt in Raalte terecht. Op onze site plaatsen we zaterdag de teksten van de liederen. Waaronder ook het afscheidslied voor Piet Zoon.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.