nieuw team sv dedemsvaart

Voetbal is leuk. Voetbal is nog leuker als je wekelijks kunt trainen en met louter vrienden de competitie met andere teams kunt aangaan. Spelers en begeleiding van het nieuwe vijfde elftal van SV Dedemsvaart zijn daar helemaal van overtuigd. Het jonge team heeft alles geregeld. Ook de sponsoren werden zelf gezocht en gevonden. De Dedemsvaartse autorijschool Johan Diekema en het Dedemsvaartse bedrijf Decokay de Groot hebben het team in een representatief voetbaltenue gestoken.

Als blijk van grote dank overhandigde leider Ramon Keupers hen een ingelijst shirt alsmede een bos bloemen.

‘Toen wij op een zaterdagavond met de idee kwamen om een vrienden voetbalteam samen te stellen, werd er eerst wat lacherig over gedaan, maar samen hebben wij de schouders er onder gezet’, vertelt een enthousiaste Keupers die leider en trainer van het team is geworden. Samen met initiator Mathijs van Duren en Jeroen de Groot heeft hij er voor gezorgd dat het plan concreet werd en komend seizoen gaat het team de strijd aan in de 7e klasse van het zondagvoetbal.

‘Met een gemiddelde leeftijd van ongeveer 21 jaar kun je stellen dat ons team vrij jong is, maar het is ook een interessant team’, vertelt Keupers. Hij vervolgt: ‘Sommige spelers hebben bij elkaar op school gezeten en anderen kennen elkaar weer van het jeugdvoetbal bij SV Dedemsvaart of SCD ’83. Plezier staat bij ons voorop. Iedereen krijgt evenveel wedstrijdminuten en iedere speler draagt dit seizoen een keer de aanvoerdersband. Wij gaan gewoon lekker ballen en we hebben afgesproken dat tijdens de zogenaamde 3e helft het eerste rondje altijd wordt betaald door de aanvoerder van de week’.

Selectie

De selectie van het vijfde team bestaat uit de volgende spelers:

Jacco Both (keeper), Sam Oostra, Teun Haarman, Arne Hooijer, Marnix Uri, Dylan Lenters, Martijn Vos, Wilroy Lensink, Boudewijn Kok, Dennis van Faassen, Jeroen de Groot, Wesley Ester, Patrick Spoelstra, Jimmy Hendriksen, Jeroen Koekkoek, Stefan Zwiers, Corné Veldman, Kevin Lier, Niek Broekman, Mathijs van Duren (trainer) en Ramon Keupers (leider/trainer).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.